آرشیو اخبار دانشکده تغذیه کلمات کلیدی تاریخ : از تا جستجو روز جهانی بهداشت تبریک آغاز هفته سلامت و روز جهانی بهداشت همه ساله روز 18 فروردین (7 آوریل) به عنوان روز جهانی بهداشت در کشور های مختلف جهان گرامی داشته می شود.در چنین روزی در سال 1948 میلادی در نیویورک، نخستین اساسنامه کنفرانس بین المللی بهداشت از سوی سازمان بهداشت جهانی تدوین گردید.همچنین در ژوئن همان سال نخستین مجمع عمومی سازمان بهداشت جهانی در ژنو با حضور نمایندگان بیش از شصت و یک کشور جهان تشکیل شد. از آن سال به بعد همه ساله چنین روزی به عنوان روز جهانی بهداشت در کشورهای مختلف گرامی داشته می شود. در جمهوری اسلامی ایران امر بهداشت همواره به عنوان یکی از مباحث مبنایی در مباحث توسعه مندی کشور مد نظر بوده است. سه شنبه 17 فروردين 1395 تبریک و تهنیت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) دختر بزرگوار حضرت محمد مصطفي (ص)، روز زن و هفتۀ بزرگداشت مقام مادر و تولد رهبر عظيم الشأن انقلاب اسلامي ايران حضرت امام خمینی مبارک باد ... چهارشنبه 11 فروردين 1395 زمانی که طنین یا مقلب القلوب دلت را لرزاند و آوای خوش یا مدبر الیل را زمزمه کردی و یا محو الحول دگرگونت کرد برای ما نیز بخواه از آن بخشنده بی همتا حول حالنا الی احسن الحال سال نو مبارک دوشنبه 24 اسفند 1394 فرارسیدن ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) بزرگ بانوی اسلام بر تمامی شیعیان جهان تسلیت باد. ... جمعه 21 اسفند 1394 برگزاری جلسهی دفاع پایان نامهی خانم فرناز جعفر پور با عنوان " اثر مصرف پیاز زرد خام بر سطوح پلاسمایی متغیر های هورمونی - متابولیکی". جلسهی دفاع از پایان نامهی خانم فرناز جعفر پور دانشجوی کارشناسی ارشد علوم تغذیه با عنوان " اثر مصرف پیاز زرد خام بر سطوح پلاسمایی متغیر های هورمونی - متابولیکی " در روز جهارشنبه مورخهی 94/12/19 در محل آمفی تئاتر دانشکدهی تغذیه و علوم غذایی با حضور اعضای محترم هیئت علمی، و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی برگزار گردید. پنجشنبه 20 اسفند 1394 برگزاری جلسهی دفاع پایان نامهی خانم صفورا نبوی با عنوان " مقایسه مصرف ماست پروبیوتیک و ماست معمولی بر وضعیت متابولیک و سطح سرمی hs-CRP لپتین و فعالیت آنزیم". جلسهی دفاع از پایان نامهی خانم صفورا نبوی دانشجوی کارشناسی ارشد علوم بهداشتی در تغذیه با عنوان " مقایسه مصرف ماست پروبیوتیک و ماست معمولی بر وضعیت متابولیک و سطح سرمی hs-CRP لپتین و فعالیت آنزیم " در روز جهارشنبه مورخهی 94/12/19 در محل آمفی تئاتر دانشکدهی تغذیه و علوم غذایی با حضور اعضای محترم هیئت علمی، و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی برگزار گردید. پنجشنبه 20 اسفند 1394 بازدید اعضای بورد تخصصی علوم و صنایع غذایی از دانشکدهی تغذیه و علوم غذایی تبریز اعضای بورد تخصصی علوم و صنایع غذایی در ادامهی بازدید ادواری از دانشگاههای مختلفی که دانشجوی تغذیه در مقاطع مختلف تربیت میکنند در روز سه شنبه مورخهی 94/12/11 از قسمتهای مختلف دانشکدهی تغذیه و علوم غذایی تبریز بازدید نمودند. يکشنبه 16 اسفند 1394 قابل توجه کلیّه اعضای هیأت علمی آغاز مرحله دوم و سوم ثبت نام در کارگاه Open researcher and contributor ID مرکز علم سنجی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار می نماید. شنبه 15 اسفند 1394 بازدید اعضای بورد تخصصی علوم تغذیه از دانشکدهی تغذیه و علوم غذایی تبریز اعضای بورد تخصصی علوم تغذیه در ادامهی بازدید ادواری از دانشگاههای مختلفی که دانشجوی تغذیه در مقاطع مختلف تربیت میکنند در روز چهارشنبه مورخهی 94/12/12 از قسمتهای مختلف دانشکدهی تغذیه و علوم غذایی تبریز بازدید نمودند. پنجشنبه 13 اسفند 1394 بازدید اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشکدههای بهداشت، تغذیه و علوم غذایی از آسایشگاه اعصاب و روان جانبازان جنگ تحمیلی تبریز اعضای هیئت علمی، کارکنان و بسیج دانشجویی دانشکدههای بهداشت، تغذیه و علوم غذایی رأس ساعت 10 صبح روز دوشنبه مورخهی 94/12/10 از آسایشگاه جانبازان جنگ تحمیلی در بیمارستان روانپزشکی فجر تبریز بازدید نمودند. طی این بازدید، اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشکدههای بهداشت، تغذیه و علوم غذایی و بسیج دانشجویی دانشکده¬ بطور خلاصه در جریان نحوهی جانبازی، روند درمان و مشکلات جانبازان عزیز دفاع مقدس قرار گرفته و از بیماران بستری در بیمارستان عیادت نمودند و با دادن شاخه گل، شیرینی و هدایا از جانفشانیهای این عزیزان تقدیر و برای شفای عاجلشان دعا کردند. طی این بازدید رئیس محترم دانشکدهی تغذیه و علوم غذایی در خصوص مشارکت همکاران هیئت علمی این دانشکده در مشاورههای رژیم درمانی و برنامههای خدمات غذایی آسایشگاه اعلام آمادگی نمودند. سه شنبه 11 اسفند 1394 « 1 2 ... 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 ... 111 112 »